Om TV-aksjonen

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22.oktober.

Våre nettsider

Giverstafett.no - TV-aksjonens giversider 

Giverstafett.no er giversiden til blimed.no. Kommuner, næringsliv, organisasjoner, skoler, barnehager, trossamfunn og lignende som vil gi et bidrag til TV-aksjonen kan registrere dette på denne siden (Giverskjema).

Du vil få tilsendt faktura med KID, i tillegg til en giverdiplom. Det er også mulig å gi ditt bidrag med Vipps eller kortbetaling. Faktura kan lastes ned som en PDF etter innsendt bidrag. På denne siden kan du også se resultater for årets aksjon, leke med statistikk for din kommune/fylke, sammenligne deg med andre, og utfordre noen du kjenner til å gi. 

Blimed.no - TV-aksjonens hovednettside 

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjons skal gi skolegang og håp til barn til barn der krigen raser. 
Det fins nesten ingen grenser for hva du kan gjøre for å engasjere deg i TV-aksjonen. Gå inn på blimed.no for å lese mer.